Vrouw (32) kan dag na haar verjaardag harde klap op E403 niet vermijden

Posted on

De donkergrijze Peugeot liep grote averij op na het ongeval. © lvw

Izegem –

Aan de oprit van de E403 in Izegem vond zaterdagmiddag een ongeval plaats. Een 32-jarige vrouw die richting Brugge reed kon het plotse remmen van de auto’s voor haar niet meer ontwijken en knalde zo op de achterkant van haar voorligger. Bij de kop-staartbotsing geraakte niemand gewond.

Levi Verbauwhede

Vandaag om 10:28

Heel wat Belgen zakken dit weekend af naar de kust om de extreme hitte in het binnenland te ontlopen. Daardoor was en is het nog steeds vrij druk op de snelwegen. Op de E403 richting Brugge stropte het verkeer ter hoogte van de oprit in Izegem.

Een 32-jarige vrouw, die gisteren nog haar verjaardag vierde, zag hoe de auto’s voor haar plots de remmen toeknepen en probeerde een kop-staartbotsing te vermijden. Maar ondanks haar alerte reactie kwam het toch tot een aanvaring met haar voorligger. (lees verder onder de foto)

De voorkant van de 32-jarige vrouw haar voertuig liep serieuze schade op na de aanrijding. © lvw

Schade

De donkergrijze Peugeot knalde op de achterkant van een zwarte Volvo, die opvallend weinig schade leed. De wagen van de vrouw vertoont wel zware averij, maar gelukkig geraakte niemand gewond bij het ongeval. (lees verder onder de foto)

Deze zwarte Volvo werd hard aangereden maar liep opvallend weinig schade op. De inzittenden kwamen met de schrik vrij. © lvw

De brandweer en politie kwamen ter plaatse om de schade op te meten en het verkeer te regelen. Door het accident was namelijk een flinke file ontstaan op de autosnelweg. Na het opruimen van de brokstukken kon het verkeer opnieuw alle rijstroken van de E403 gebruiken. De Peugeot van de dame werd getakeld.

Door het ongeval ontstond er een lange file op de E403 richting Brugge. © lvw

Jasaseosmm.com Smm Panel is the best and cheapest smm reseller panel Buy Tiktok Verified Badge for instant Instagram likes and followers, Buy Verification Badge, Youtube views and subscribers, TikTok followers, telegram services, and many other smm services. telegram, and many other smm services.