Verdacht overlijden op De Coninckplein in Antwerpen, eerder al melding van schoten in andere straat

Posted on

Antwerpen –

Op het De Coninckplein is maandagavond een man bloedend in elkaar gezakt. De hulpdiensten probeerden het slachtoffer nog te reanimeren. Hij overleed ter plaatse aan zijn verwondingen. Over de omstandigheden en de identiteit van het slachtoffer is voorlopig nog geen informatie bekend. Eerder kreeg de politie een melding van schoten gelost in de Bredastraat. De politie onderzoekt of beide incidenten aan elkaar gelinkt zijn.

“Rond 19.10 uur reed een man met zijn grijze Mercedes het De Coninckplein op. Uit de auto stapte een man die hevig aan het bloeden was. Hij is meteen op de grond gevallen”, vertelt een ooggetuige. “De bestuurszetel lag vol met bloed. Omstaanders schoten de man te hulp en belden de hulpdiensten. Twee verpleegsters die aan het eten waren rond het plein begonnen meteen te reanimeren.”

Een patrouille van de politie kwam meteen ter plaatse en startte de reanimatie. “Kort daarop kwamen ook een ziekenwagen en mug aangesneld”, zegt Wouter Bruyns, woordvoerder van de Antwerpse politie. “Het medisch personeel nam de reanimatie over, maar helaas zonder succes. De man is ter plaatse aan zijn verwondingen overleden.”

Onderrug

Over de omstandigheden en de identiteit van het slachtoffer is voorlopig geen informatie bekend. Volgens getuigen zou het gaan om een man tussen de dertig en de veertig jaar. Hij zou steek- of schotwonden hebben gehad in de onderrug. De politie stelde een gerechtelijke perimeter in rond het plein. Het gerechtelijk lab kwam ter plaatse voor sporenonderzoek.

“Kort voor het incident kregen we verschillende meldingen van schoten in de Bredastraat. Ter plaatse was echter niets meer te bespeuren”, zegt Bruyns. De politie gaat na of de schoten gelinkt zijn aan het incident op het De Coninckplein.

Het parket heeft een onderzoeksrechter gevorderd voor de feiten.

 © rr

 © rr

De Antwerpse politie is een onderzoek gestart naar een verdacht overlijden op het De Coninckplein. © rr

Jasaseosmm.com Smm Panel is the best and cheapest smm reseller panel Buy Tiktok Verified Badge for instant Instagram likes and followers, Buy Verification Badge, Youtube views and subscribers, TikTok followers, telegram services, and many other smm services. telegram, and many other smm services.