Trucker verliest controle over stuur, ramt bushokje en komt daarna in voortuin terecht

Posted on

De man vernielde verkeersborden, een brievenbus en een bushokje en kwam tot stilstand in de voortuin van een woning. © IF

Gistel –

Donderdagavond verloor een Duitse trucker in Gistel de controle over het stuur van zijn vrachtwagen nadat hij vermoedelijk onwel is geworden. De man belandde met zijn gevaarte naast de rijbaan en verniel top zijn weg enkele verkeersborden en een bushokje, om tot stilstand te komen in een voortuin. De man werd naar het ziekenhuis gebracht.

Jeffrey Roos

Vandaag om 10:30

Het ongeval gebeurde om 18.30 uur op de Oostendse Baan. Een 47-jarige man uit Duitsland had met zijn vrachtwagen met oplegger op de E40, de afslag Gistel genomen. Ter hoogte van het op- en afrittencomplex met de Oostendse baan liep het echter mis. De man sloeg links af richting Oostende, maar verloor op de Oostendse Baan de controle over het stuur van zijn vrachtwagen. Vermoedelijk was de man onwel geworden.

Daarbij week de Duitser uit naar rechts waardoor hij naast de rijbaan, op de gelijkgrondse grasberm, terechtkwam. Hij bleef echter op de berm doorrijden en raakte daarbij verschillende verkeersborden en een bushokje. Door de impact met het bushokje week de man opnieuw uit naar rechts om vervolgens op het fietspad terecht te komen, een brievenbus omver te maaien en tot stilstand te komen in de voortuin van een woning.

De hulpdiensten kwamen ter plaatse. De chauffeur werd eerst naar het Henri Serruysziekenhuis in Oostende gebracht en werd van daaruit naar het AZ Sint-Jan in Brugge gereden. Een takeldienst kwam ter plaatse om het gevaarte te takelen.

Jasaseosmm.com Smm Panel is the best and cheapest smm reseller panel Buy Tiktok Verified Badge for instant Instagram likes and followers, Buy Verification Badge, Youtube views and subscribers, TikTok followers, telegram services, and many other smm services. telegram, and many other smm services.