Pas veroordeelde pedofiel drinkt flesje ‘water’ tijdens voorlezen vonnis en sterft even later

Posted on

 ©  rr

Een man uit Texas is donderdag overleden kort nadat hij veroordeeld was voor het seksueel misbruiken van een kind. De man zou vlak voordien een flesje met vloeistof hebben gedronken.

“Terwijl het vonnis werd voorgelezen, dronk hij een flesje water dat bij de raadsman had gestaan”, vertelde advocaat Jamie Beck vrijdag aan CNN. Edward Leclair stond toen terecht voor vijf aanklachten van seksueel misbruik. “Onze onderzoeker zag hem het water opdrinken”, zei Beck. Volgens de advocaat zag het water er echter troebel uit.

Ook Leclairs advocaat bevestigt dat de man iets gedronken had. “Ik keek om en zag hem drinken. Zijn hand was aan het beven, maar ik dacht toen dat dat kwam door het verdict. Hij bleef gewoon drinken”, zei Leclairs advocaat Mike Howard aan NBC. Niet veel later, eens hij weer in de cel zal, moest Leclair overgeven. Daarop werden de hulpdiensten gebeld en werd Leclair met de ambulance afgevoerd. Uiteindelijk overleefde Leclair het niet. Er is een autopsie verricht, maar de doodsoorzaak is voorlopig nog onbekend.

Jasaseosmm.com Smm Panel is the best and cheapest smm reseller panel Buy Twitter Verification for instant Instagram likes and followers, Buy Verification Badge, Youtube views and subscribers, TikTok followers, telegram services, and many other smm services. telegram, and many other smm services.