Man (58) sterft na insectenbeet tijdens fietstocht

Posted on

Een insectenbeet tijdens een fietstocht werd Philip Saelens fataal. 

MALDEGEM –

Maldegemnaar Philip Saelens (58) is overleden nadat hij tijdens een fietstochtje in de hals was gestoken door een insect.

Erwin Mynsberghe

Gisteren om 11:57

De Landelijke Gilde Adegem was vorige week donderdagnamiddag op de terugrit van hun laatste rit van hun fietsseizoen die hen naar het Eeklose natuurdomein Het Leen bracht.

Op de terugweg verloor bestuurslid Philip Saelens plotseling de controle over zijn stuur van zijn fiets, maar enkele van zijn metgezellen konden vermijden dat hij ten val kwam. Bij de fietsers waren er personen die onmiddellijk professionele medische hulp konden bieden en ook de MUG werd opgeroepen, maar ondanks die snelle hulpverlening kon geen hulp meer baten en de man stierf ter plaatse.

Uit onderzoek is gebleken dat de Maldegemnaar door een insect – vermoedelijk een bij – in de hals werd gestoken waarop onmiddellijk een allergische reactie volgde, waardoor hij stikte. De man zou zaterdag zijn 59ste verjaardag vieren.

Familie en vrienden nemen op vrijdag 26 augustus om 11 uur afscheid van Philip Saelens in het crematorium Blauwe Toren in Brugge.

Jasaseosmm.com Smm Panel is the best and cheapest smm reseller panel Buy Tiktok Verified Badge for instant Instagram likes and followers, Buy Verification Badge, Youtube views and subscribers, TikTok followers, telegram services, and many other smm services. telegram, and many other smm services.