Een dode en een gewonde bij schietincident in in Malmö, dader amper 15

Posted on

 ©  via REUTERS

Bij een schietincident in een winkelcentrum in het Zweedse Malmö zijn vrijdagnamiddag een dode en een gewonde gevallen. Dat heeft de politie bevestigd. Er is een verdachte opgepakt.

gjsBron: BELGA

Vandaag om 19:04

De politie ging massaal ter plaatse en heeft een veiligheidszone ingesteld. Er is geen onmiddellijk gevaar meer, luidt het. De politie gaat er momenteel vanuit dat de schietpartij gelinkt is met het criminele milieu. 

In een eerste mededeling hadden de lokale autoriteiten meegedeeld dat een man en een vrouw gewond waren geraakt bij de schietpartij. De man is intussen aan zijn verwondingen overleden, zo deelt de politie vrijdagavond mee. De vrouw liep ernstige verwondingen op en is opgenomen in het ziekenhuis.De politie deelt ook mee dat de opgepakte verdachte een tiener is. Volgens de Zweedse openbare omroep SVT is de verdachte vijftien jaar oud.

Jasaseosmm.com Smm Panel is the best and cheapest smm reseller panel Buy Twitter Verification for instant Instagram likes and followers, Buy Verification Badge, Youtube views and subscribers, TikTok followers, telegram services, and many other smm services. telegram, and many other smm services.