Drie Syrische soldaten gedood bij Israëlische aanvallen

Posted on

Israelische soldaat aan de grens met Syrië ©  EPA

Bij Israëlische raketaanvallen op Syrië zijn zondag drie Syrische soldaten om het leven gekomen en drie andere gewond geraakt. Dat meldt het Syrische persagentschap Sana.

ltoBron: BELGA

Gisteren om 21:50

De aanvallen zouden gericht geweest zijn op verschillende doelen rond de hoofdstad Damascus en plaatsen ten zuiden van de havenstad Tartoes, zo meldt het agentschap. Er zouden explosies gehoord zijn.

Het Israëlische leger weigerde commentaar te geven over de mogelijke aanval. Israël voert wel al jaren aanvallen uit op een gebied dat ze “door Iran gesteunde doelen”, noemen in Syrië, waar Teheran troepen heeft ingezet ter ondersteuning van de president Bashar al-Assad in het begin van de Syrische oorlog in 2011.

Het eerste schip dat Oekraïne verliet in het kader van de overeenkomst om graanexport uit het land te hervatten zo’n twee weken geleden, naderde zondag de Syrische haven van Tartoes. Dat vertelden twee bronnen aan Reuters.

Jasaseosmm.com Smm Panel is the best and cheapest smm reseller panel Buy Twitter Verification for instant Instagram likes and followers, Buy Verification Badge, Youtube views and subscribers, TikTok followers, telegram services, and many other smm services. telegram, and many other smm services.