Bus rijdt in op menigte in Turkije: 16 doden waaronder drie brandweerlieden, twee ambulanciers en twee reporters

Posted on

 ©  IHA via REUTERS

Bij een kettingbotsing in het zuidoosten van Turkije zijn volgens plaatselijke media zeker zestien mensen om het leven gekomen en meer dan twintig mensen raakten gewond. Het ongeluk gebeurde op de autosnelweg tussen Gaziantep en Nizip, ruim 500 kilometer ten zuidoosten van Ankara.

wverBron: De Telegraaf

Vandaag om 20:06

Het dodelijke ongeval was een gevolg van een eerder verkeersongeluk. Een busje was van de weg geraakt en politie, brandweer, ziekenhuispersoneel en verslaggevers van plaatselijke media spoedden zich naar de plek van het ongeval. Ter plaatse stopten ze, waarop een andere bus op stilstaande voertuigen inreed.

Onder de omgekomen slachtoffers zijn drie brandweerlieden, twee ambulancerijders en twee verslaggevers, meldde de gouverneur van de regio. De Turkse regering heeft een onderzoek naar het ongeluk aangekondigd.

Jasaseosmm.com Smm Panel is the best and cheapest smm reseller panel Buy Twitter Verification for instant Instagram likes and followers, Buy Verification Badge, Youtube views and subscribers, TikTok followers, telegram services, and many other smm services. telegram, and many other smm services.