Beruchte Andrew Tate verbannen van Facebook en Instagram

Posted on

Moederbedrijf Meta heeft de voormalige kickbokser Andrew Tate van Instagram en Facebook verwijderd. De 35-jarige Brit is vandaag een beruchte influencer die vrouwenhaat verheerlijkt en treedt de regels van de sociale netwerken met voeten, zo verklaart Meta de beslissing.

Voormalig kickbokser Andrew Tate werd in 2016 plots bekend toen hij deelnam aan Big brother, en uit het programma gezet werd nadat een video van hem was opgedoken waarin hij een vrouw aanviel. Hij werd online een fenomeen en kreeg een grote aanhang, onder meer door te zeggen dat vrouwen “zelf verantwoordelijk zijn” als ze aangerand worden.

LEES OOK. Andrew Tate, razend populair op Tiktok dankzij vrouwenhaat: hoe grover zijn uitspraken, hoe meer volgers hij krijgt

Hoe meer volgers de man op sociale media krijgt, hoe verder hij durft gaan in zijn uitspraken en handelingen. Vandaag zijn 4,7 miljoen volgers op Instagram er getuige van hoe hij vrouwenhaat verheerlijkt en pronkt met dure auto’s, kledij en wapens. Ook op TikTok is hij immens populair, net als op Twitter. De man wordt door kenners een “gevaar voor jonge mensen” genoemd, en “zonder twijfel een vrouwenhater”.

Voor Meta is het genoeg geweest: het schorst de accounts van de Brit op Facebook en Instagram. Voor het overtreden van de regels van de sites, is de korte uitleg die gegeven wordt.

Jasaseosmm.com Smm Panel is the best and cheapest smm reseller panel Buy Twitter Verification for instant Instagram likes and followers, Buy Verification Badge, Youtube views and subscribers, TikTok followers, telegram services, and many other smm services. telegram, and many other smm services.