25 tips, maar nog geen identificatie van onbekende vrouw in Oostendse havengeul

Posted on

Naar aanleiding van het opsporingsbericht over het levenloze lichaam in de Oostendse havengeul heeft de politie ongeveer 25 tips binnengekregen. De tips worden onderzocht, maar hebben nog niet tot de identificatie van de onbekende vrouw geleid. Dat meldt het parket van West-Vlaanderen, afdeling Brugge.

mtmBron: BELGA

Gisteren om 18:12

Het lichaam werd op zaterdag 6 augustus opgemerkt door een vaartuig dat de haven wilde binnenvaren. Rond 7.10 uur werd het slachtoffer uit het water van de vaargeul gehaald. Volgens de eerste informatie van het parket ging het om een vrouw van 60 tot 80 jaar. Vooralsnog kon haar identiteit niet worden achterhaald. Daarom werd vrijdag in de vooravond een opsporingsbericht verspreid.

De vrouw is 1,56 meter lang, struis gebouwd en heeft blond of bruin haar. Ze kan mogelijk ook worden herkend aan een litteken op haar rechteronderbeen. Daarnaast droeg de vrouw een zwart T-shirt, met het patroon van een anker en met het opschrift ‘Ibiza’. Het slachtoffer was ook drager van een blauwe jeans met bruine gevlochten riem en van een bordeaux sweater met rits en kap. Haar halfhoge zwarte laarsjes met veters waren van schoenmaat 38.

Dankzij het opsporingsbericht zijn ondertussen een 25-tal tips binnengelopen bij de politie. Die tips worden onderzocht, maar hebben volgens het parket nog geen doorbraak opgeleverd. Het slachtoffer is dus nog steeds niet geïdentificeerd.

Mensen die de vrouw menen te herkennen, kunnen contact opnemen met de speurders via [email protected] of 0800/30300. Ook alle andere informatie over de zaak is uiteraard welkom.

Jasaseosmm.com Smm Panel is the best and cheapest smm reseller panel Buy Tiktok Verified Badge for instant Instagram likes and followers, Buy Verification Badge, Youtube views and subscribers, TikTok followers, telegram services, and many other smm services. telegram, and many other smm services.