14-jarig meisje overleden na aanrijding door TGV in Frankrijk, moeder zag het gebeuren

Posted on

Themabeeld ©  Shutterstock

Bij een ongeval met een TGV in het Franse Arneke, nabij de Belgische grens, is zondag een 14-jarig meisje om het leven gekomen. Haar moeder zag de aanrijding gebeuren.

jvhBron: CNews

Maandag 22 augustus 2022 om 11:27

De aanrijding vond zondag omstreeks 14 uur plaats: het meisje wilde het spoor oversteken aan een spoorwegovergang aan het station in Arneke, maar werd gegrepen door de hogesnelheidstrein. Volgens de burgemeester van de gemeente zou het meisje een rood licht genegeerd hebben.

De hulpdiensten kwamen nog ter plaatse, maar het meisje was op slag dood. De moeder verkeerde in shock, net als de bestuurder van de trein. De 110 passagiers op de trein werden overgebracht naar een nabijgelegen station, waar ze met een andere trein konden voortreizen.

Jasaseosmm.com Smm Panel is the best and cheapest smm reseller panel Buy Twitter Verification for instant Instagram likes and followers, Buy Verification Badge, Youtube views and subscribers, TikTok followers, telegram services, and many other smm services. telegram, and many other smm services.